Om Avenew

Kompetanse fra verden over samlet i ett byrå

Alle i Avenew har en stor lidenskap for kommunikasjon, og vi har valgt å jobbe sammen gjennom dette byrået på våre premisser. I Avenew er alle samarbeidspartnere, kreatører og rådgivere selvstendig næringsdrivende eller frilansere, men vi er alle sammen forpliktet til å skape verdi og løse oppgaver etter beste evne for våre kunder. Som kunde får du tilgang til kompetanse fra verden over gjennom et byrå.

Møt vårt team

vi lever av å gjøre det vi elsker og helper deg med å leve av det du elsker!

Mansoor Shah

Grunnlegger I Kreativ leder

Cathrine Naglestad

Tekstforfatter

Johann Vogel

Strategisk rådgiver

Daniel Danilowicz

Videoprodusent

Erlend Bognøy

Perfomance-rådgiver

Umar Ashraf

Medgrunnlegger I Rådgiver

Akansha Dua

Digital kreatør

Varun Sharma

Seniorutvikler

Sarvi Latifi

Innholdsprodusent

Chriss Sander

FVP Dronefotograf

Nabeel Qamar

Interaksjonsdesigner

Jaswinder Kaur

Grafisk designer

Faizan Khan

Digital kreatør I Grafisk designer

Sarah Rosenborg

Innholdsprodusent I Videoprodusent

Max Berezynskyi

Seniorutvikler

Sondre Nylende

Fotograf

Anton Netudykhata

Seniorutvikler

Fidel

Videoprodusent I Fotograf

Akshay Dua

Videoprodusent I Fotograf

Thomas Sandfield

Videoprodusent

Rahim Pardesi

Animatør

Kent Roger

Perfomance-rådgiver

Faizan Tariq

Seniorutvikler

Visjon & misjon

Avenew er et internasjonalt fullservicebyrå med hovedtyngde i Norge og Asia – som tilbyr tjenester innenfor strategisk og operativ kommunikasjon. I 2021 fusjonerte Innovativ Design med flere frilansere som har jobbet i mange år, både i Norge, men også globalt. Sammen har vi dannet dette frilansnettverket. Hver for oss har vi en unik spisskompetanse, men samlet utgjør vi et stort team som kan tilby god breddekompetanse innenfor hele det kommunikasjonsfaglige spekteret.

 

Byrånavnet stammer fra Aveny, som er en synonym for en vei som fører til et gitt sted. Aveny er også synonymt for måter å tilnærme seg problemløsning på, men også på å oppnå progresjon. I Avenew har vi stor tro på løsninger som understøtter bærekraft og mangfold, og vi samarbeider med de mest engasjerte hodene som både fremmer og tilbyr nytenkning og meningsbrytning, og som tør å gå nye veier. Derav navnet vår – Avenew.

Bærekraft

Verden over sitter det kompetente mennesker villig til å løse oppgaver og skape seg verdige liv. Nettopp det er essensen i bærekraftmålene – at folk på tvers skal sameksistere, lære av hverandre, jobbe sammen, utveksle kunnskap og ideer, og sikre anstendig arbeid og økonomisk vekst for alle involverte parter. For mange år tilbake var forutsetningene for et globalisert samarbeid lite miljøvennlig. Men fremtidens arbeidsliv er her nå – Avenew anerkjenner dette. Gjennom teknologiske infrastrukturer har vi etablert globale nettverk, krysskulturelle team og kompetanse fra verden over – til det beste for våre klienter. Våre samarbeidspartnere nyter gjensidig av samarbeidet, i praksis er det kunnskapsdeling og økonomisk vekst, og mindre forskjeller på tvers.


Global kunnskap og forskjellige bakgrunner er kilden til de kreative løsningene vi i Avenew tilbyr, som skapes gjennom meningsbrytning, forskjellige perspektiver, og et mangfold av mennesker verden rundt. Dette teamet, og Avenew er et resultat av mange års profesjonelt samarbeid med vårt frilansnettverk.

Legg til din overskrift her